ОвенНавярно ще се наложи да мобилизирате емоционалните си  импулси, ако

...
ОвенНавярно ще се наложи да мобилизирате емоционалните си  импулси, ако
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 15 септември: Раци, бъдете особено предпазливи днес

Овен

Навярно ще се наложи да мобилизирате прочувствените си  импулси, в случай че желаете сътрудникът ви да бъде покрай вас. Опитайте се да бъдете по-конкретни в сантименталното си общение, запазвайки успокоение даже, в случай че се сблъскате с някое друго стеснение. Този ден се обрисува да бъде доста натоварващ в работен проект. Работната успеваемост ще зависи от вашето внимание към детайлите. Не се обрисуват съществени спорове с сътрудниците ви. Ще се наложи да спестите пари, повече от всеки път, както и да инвестирате рационално. Възможно е да претърпите известни загуби, заради неточности в бюджета. По опция, избягвайте влизането в задължения.

Телец

Ще имате забележителни моменти, от които може да извлечете буйни ползи. Ако желаете да революционизирате живота си, можете да започнете и от прочувствената сфера. Никой не може да ви забрани да живеете щастливо. Денят ще бъде комплициран за вашата кариера. Напрежение и паники на работното място и високи условия от страна на шефовете. Ако деянията самообладание, най-вероятно ще преодолеете пречките. Нещата свързани с финансите ви, ще бъдат много по-сложни, тъй като че обрисува да се сблъскате със съществени проблеми. Не се отчайвайте, а забавете темпото на вложения и покупки.

Близнаци

Бъдещето е пред нас, пробвайте се да бъдете удовлетворени от него и оценявайте всеки момент от денят. Все още има детайлности, които ще би трябвало да се изяснят, само че като цяло нещата в романтиката ще вървят тъкмо както сте си представяли. Вероятно, ще останете удовлетворени от професионалните ви изяви. Ще имате необятно поле за изява на вашите хрумвания, работни планове и задания. За хората със личен бизнес, денят ще им даде опцията на вложат финанси в разнообразни капиталови планове и покупко-продажби. Като цяло не се обрисува вложените пари да нямат триумфи, а в противен случай.

Рак

Някои представители от фамилните двойки ще се опитат да потърсят щастието на неверното място и при неверният човек, но по-късно ще осъзнаят, че биха могли да го намерят в интимността в индивидът, който имат наоколо до тях. През този ден ще се наложи да бъдете изключително внимателни. Трябва да обръщате внимание и на най-малките елементи в работния развой. Вероятно, ще се сблъскате с някои непредвидени разноски, провокирани от пропуски в ръководството на паричния ви поток. При такива неприятни условия, е целесъобразно да запазите стоическо самообладание.

Лъв

Двойките ще изпитат моменти на обезсърчение, изключително заради забързаното си всекидневие. Ще би трябвало да поговорите дружно за тези моменти, с цел да установите еднопосочен ход на деяние и да избегнете спомагателните главоболия. Дрязгите с някои сътрудници евентуално ще продължат. Безработните извънредно мъчно ще си намерят свободна работна позиция. Ще зародят непредвидени разноски, само че няма да бъдат толкоз притеснителни. Ако употребявате гъвкаво финансовият си усет, ще извлечете най-много облаги от осъществените покупко-продажби през този ден.

Дева

Брачните двойки ще бъдат изправени пред сериозна полемика по отношение на бъдещето си. Ако не харесвате неустойчивостта, би трябвало да сте почтени със себе си и колегата си, с цел да разрешите множеството проблеми един път вечно. Вероятно този ден ще изпълнен със разногласия, спорове и ниска работна успеваемост. Работният развой прекомерно мъчно ще навлезе в естествените си обороти. През този ден, приходите ви ще се усилят доста. Дали ще продавате или купувате това е без значение, значимото е да излезете като финансови спечелили.

Везни

За вас се обрисува прекомерно комплициран ден. Ще се наложи по-бързо да се измъкнете от сериозните обстановки, в които ориста ви е сложила. В противоположен случай съществува риск от основаване на рисков казус за връзката ви. Най-вероятно ще бъдете в темп на работното си място и надали нещо би могло да ви спре да реализирате работните си проекти. Не е изключено, да ви се даде късмет да реализирате целият си професионален капацитет. Планетарни позиции ще благоприятстват подобряването на вашите финанси и придобиването на материални богатства през този ден. Препоръчително е да се възползвате оптимално от тези конфигурации, с цел да укрепите паричните си активи.

Скорпион

Двойките могат да развият отрицателни усеща към колегата си, тъй че им  се предлага да се отърват от тези неприятни усеща. Дребни проблеми могат да се появят на фамилния връзки. Вероятно, ще влезете в борба с някой ваш сътрудник, с който отдавна си имате особени пререкания. В резултат на това, психическото ви положение може да спадне внезапно и следствията няма да ви харесат. Навярно ще изпитате липса на финанси, в случай че държите да си купите някои неща. Не разчитайте на ваши другари и родственици, тъй като вероятността да ви откажат е доста по-голяма.

Стрелец

За множеството представители не се обрисуват съществени земетресения в персонален и фамилен проект. Щедрите разноски може да се нуждаят от инспекция и може да се наложи да разчитате на бъдещи спестявания. Много е евентуално през този ден, да бъдете изправени пред изключителни тествания на работното място. Още при започване на работния ден ще бъдете натоварени с доста работни задължения. Днес ще бъдете изпълнени с нови финансови хрумвания, само че използването им ще бъде мъчно. Ще бъдете склонни да вземате сложни решения и това ще утежни разпределението на финансите.

Козирог

Благодарение на прочувствената си непоклатимост и схващане, ще имате чудесни сантиментални занимания. Емоционалната ви връзка с половинката ви ще бъде толкоз мощна, че ще останете блажени. Поставените ви задания надали ще ви затруднят. Нещо повече, ще може да поддържате безпроблемно равнището на работната успеваемост, даже и това да ви отнеме много време. Денят ще се окаже във ваша изгода що се касае по паричните въпроси. В каквото и да инвестирате бъдете сигурни, че няма да съжалявате. Не излизайте отвън рамките на финансовият ви бюджет.

Водолей

Денят евентуално ще изисква да сте по-бдителни, до момента в който избирате сътрудник от противоположния пол. Избягвайте неприятна компания. Ще бъде по-полезно да се отдадете напълно на работата си, заобикаляйки досадното разискване на житейски въпроси. Времето за работа е извънредно скъпо по тази причина вложете цялата си сила. Възможно е да имате известни терзания и съмнения по отношение на покупките, които считате да извършите през днешния ден. Вероятно това ще ви стресира, само че звездите ви подсигуряват, че няма място за терзания.

Риби

Дребните битови проблеми може да са във напредък, тъй че може да ви се наложи да вземете решения, които не могат да повлияят неподходящо на спокойната фамилна атмосфера. Навярно очаквате резултати, само че няма да сте сигурни в тяхната реализация. Трябва да деянията повече кураж, с цел да извършите задачите си. Очертава се позитивно развиване на финансите през този ден. Ще можете да извършите всичките си пред коледни планове. Така че впуснете се и пазарувайте на воля.

*Това са систематизирани прогнози, основани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е направен за всички читатели от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР